top of page

Ølmeny

01

Trondhjems Pils

Vi går tilbake til våre røtter og serverer igjen vår ufiltrerte klassiker Trondhjems Pils. Dette er en lys pilsner med litt mer smak enn en tradisjonell pils. Med frisk lukt, myk smak og en tørr humlepreget ettersmak.
Malt: Lager, Munich 
Humle: Nugget, Saaz
IBU: 11,1 EBC: 8,3
Alkohol 4,5%  Pint: 98,-

03

Ribsen NEIPA

Frisk, fruktig og leskende øl brygget med rips, sitron, laktose og mye tørrhumle, uten bitterhumle eller aromahumle. Den er hazy og rosa i fargen, med fruktig lukt, syrlig leskende smak av rips, sitron og fruktig humlearoma.
Malt: M.O.P., Wheat, Torrefied wheat
Humle: Mosaic, Citra
IBU: 15. EBC: 20
Alkohol 6,5% Pint: 135,-

05

Amber Ale

Kobberfarger og aromatisk øl med rundt og kompleks smak, samt en frisk humlekarakter som gir en fruktig ettersmak. Overgjæret brygg med mattypene Pale, Crystal og Pale Chocolate. Bitterhule er Chinook og aromahumle er Cascade. 
IBU: 14. EBC: 43
Alkohol: 5,5% Pint: 114,-

07

Mørkredd

Dette er en spicy stout i ordets rette forstand. Etter gjæringsprosessen har vi tilsatt habanerochili og lakris i gjærtanken. Dette gir ølet en spennende sødme fra den flytende lakrisen og et lite spark fra chilien. Ølet er brygget med Lager, Pale, Dark Crystal, Chocolate, Black malt og Roasted barley. 

EBC: 289, IBU 30,5
Alkohol: 8%  Pint: 158,-

02

Endless Summer

Dette er en lett og balansert hveteøl hvor vi har tilsatt pasjonsfrukt mot slutten av byggeprosessen. Ølet er tåkete og gul i fargen med ett hvitt skum. Lukt av hvete og tropiske frukter. Den er frisk og litt syrlig på smak, med et tydelig preg av hvete og pasjonsfrukt. 
IBU: 5  EBC: 6,9
Alkohol: 5,5%. Pint: 114,-

04

Upstate Pale

En gylden og klar pale ale med en frisk og noe fruktig lukt. Leskende smak av sitrus med noe bitterhet i ettersmaken. Ølet er brygget med bare 6,5 IBU, men har likevel noe bitterhet fra aromahumlene tilsatt i kokekjelen. 
Malt: Lager, Caramalt, Crystal. 

Humle: Cascade, Zeus, Citra, Amarillo
Alkohol: 4,5%. Pint: 106,-

06

Juleøl

Dette er et mellommørkt øl med moderat sødme, tydeligsmak av blant annet brun malt, karamell og tørket frukt, samt et friskt innslag av humle. Et relativt kraftig, men ikke kjempetungt øl. 
Malt og humle: En godt bevart hemmelighet av julenissen og bryggeri... 
IBU: 16. EBC: 37
Alkohol 8%. Pint: 148,-

08

Julebrygg

Årets alternative juleøl på Mikro er et kraftig, mørkt og fyldig øl. Brygget med kakaobønner og flytende sjokolade. Ølet er mykt og fyldig, med smak av kaffe og sjokolade og en liten alkoholkarakter. 
EBC: 170 IBU:10
Alkohol: 9,5%  Pint: 162,-

bottom of page